Activi pentru oameni

La iniţiativa Fundaţiei Teofania, având ca parteneră Asociaţia Milenium Center din Arad, a luat naștere un proiect cu finanțare europeană, prin care se dorește oferirea de servicii de îngrijire la domiciliu, menaj și curățenie. Astfel, în luna mai a acestui an, a fost înfiinţată o structură de economie socială care să gestioneze aceste servicii.

Afis A2

Pentru cei singuri, care nu mai pot să facă curăţenie în casă sau nu au pe cine să trimită să plătească facturile sau să facă cumpărăturile, pentru cei bolnavi care nu se mai pot ocupa de menaj, există acum o mână de oameni entuziaşti care să-i ajute. De asemenea, pot apela la această echipă şi cei plecaţi la muncă în străinătate, care pot oferi părinţilor nu doar de sprijin material, ci şi să ştie că cineva este lângă ei şi se ocupă să asigure rezolvarea necesităţilor medicale, spirituale sau de ordin gospodăresc.
În acelaşi timp, sunt oferite servicii de curăţenie la domiciliu sau sedii de firme.

În prezent, serviciile acoperă în principal urmatoarele activități: îngrijire la domiciliu pentru persoanele cu handicap locomotor sau imobilizaţi la pat în urma unor intervenţii chirurgicale, gătit, menaj sau igienă pentru persoanele cu handicap locomotor.

Toţi angajaţii sunt calificaţi în domeniul curăţeniei şi îngrijirii la domiciliu şi sunt într-un proces continuu de formare, iar beneficiarii proiectului sunt din Vladimirescu, însă oferă toate aceste servicii şi în zona limitrofă.

Posted in Social