Banca de … scutece

Începuta ca o joaca, banca de scutece a devenit un proiect cât se poate de serios. Asa se face ca de la câteva coșuri amplasate într-un supermarket din Arad, s-a ajuns la o întreaga încăpere unde zi de zi oameni cu suflet mare aduc lucrușoare pentru cei mai mici pacienți ai Spitalului Județean Arad.

In luna august, asociația Cetatea Voluntarilor lansa la Arad proiectul Banca de Scutece, o inițiativa în premiera venita din partea unor voluntari care, zi de zi, intra în contact cu suferința celor mai mici pacienți ai Spitalului Județean Arad. Vorbim despre copiii aflați în secția de pediatrie, abandonați de părinti și pentru care soarta poate fi schimbata.

Arădeni frumoși și darnici au răspuns în cel mai scurt timp apelului lansat de voluntarii din cetate și astfel ca în scurta vreme băncii de scutece nu-i mai era suficient spațiul acordat inițial. Astfel ca în incinta aceluiași supermarket a fost amenajata o întreaga încăpere, unde zilnic se pot face donații. Cetatea voluntarilor mulțumește tuturor celor care au ales să investească în copii şi în viitorul bebelușilor. Numai azi un “MUNTE” de pampers, șervetele umede, produse de igiena și hăinuțe au ajuns astăzi la Spitalul Matern Arad.

Posted in ȘtiriTagged ,