Gala oamenilor de afaceri

Cei mai performanți oameni de afaceri vor fi premiați săptămâna viitoare în cadrul celui mai important si celui mai amplu eveniment de bussines- Gala Mediului de afaceri. Este cel mai reprezentativ top al firmelor din vestul tarii și totodată cea mai eleganta modalitate de premiere a acestora.

Cele mai performante societăți comerciale din Arad vor fi premiate în cadrul celei mai elegante gale organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Evenimentul se va desfășura la Expo Arad, pe data de 20 octombrie, de la ora 18.30. Ediția din acest an este dedicată unui deceniu de la aderarea României la Uniunea Europeană, reprezentând și un bilanț al acestei perioade. Oamenii de afaceri, investitorii pe care se sprijină nu numai Aradul ci și o bună parte a economiei naționale, vor primi distincții în semn de prețuire pentru efortul lor.
Gala Mediului de Afaceri Arădean, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, este în fapt cel mai bun etalon al performerilor business-ului din vestul țării. Anul acesta, intră în top cu mai bine de 500 de firme mai mult față de anul trecut Vor fi astfel 2116 oameni de afaceri din diferite domenii de activitate, premiați în baza evaluărilor date de metodologia Camerei de Comerț a României și grupate după codul CAEN!
Președintele Gheorghe Seculici a declarat ca, clasamentul pentru fiecare dintre categoriile pentru care se vor decerna premii este întocmit în baza unor criterii clare, stabilite după metodologia unică la nivel național. Am dedicat ediția din acest an a Galei Mediului de Afaceri deceniului românesc în Uniunea Europeană, care a produs schimbări substanțiale în industria arădeană, astăzi una dintre cele mai puternice la nivel național. Vom accentua acest lucru și în cadrul Galei, pe care ne-o dorim cu adevărat specială”, a declarat Gheorghe Seculici.
Detalii suplimentare și orice alte informații legate de eveniment pot fi obținute la numărul de telefon 0257-280800.

Posted in AdministrațieTagged