Moşii la alergat

S-au costumat în elfi şi reni şi s-au întrecut într-ale alergatului pe bulevardul municipiului. Peste 350 de arădeni au luat parte la competiţiile Happy Race, organizate, ieri, în Arad. Copii, adolescenţi, dar şi persoane mature au ţinut să se înscrie într-o competiţie distractivă din care toţi au avut de câştigat.

cursa mosi

Happy Race a fost compusă din mai multe probe dedicate alergătorilor: proba renilor, proba elfilor și două probe dedicate copiilor – proba globulețelor pentru copii cu vârsta de la 3 ani până la 6 ani și a globurilor pentru copii cu vârsta până la 10 ani. Evenimentul a avut ca punct de start/sosire Platoul Palatului Administrativ.

Evenimentul a fost organizat de către Poliția Locală Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Municipal Arad, Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad, entități ce promovează o viață activă, o atmosfera sportivă, plină de fair-play prin această competiție. Printre parteneri s-au numărat Asociația Educaţio și Centrul de Excelență Arad.

De menţionat este faptul că vremea de afară, când la ora curselor se înregistrau vreo 8-9 grade a fost mai degreabă una de primăvară, deşi concursurile aveau ca tematică sărbătorile de iarnă.

Posted in Eveniment, Social