Rochie de … OSCAR

Rochia unui designer roman a facut, din nou, senzatie, la Oscaruri. Creatia, semnata de aradeanca Felba Mona a fost imbracata de faimoasa actriţă si regizor Tamara Henry la petrecerea de dupa decernare. Rochia a fost creata intr-un atelier din Arad, in 7 zile, fiind realizata pe un material din matase naturala.Rochia creată de arădeancă a fost purtată din nou, de actriţa Tamara Henry, după ce, in ultimii doi ani, aceeaşi celebritate a purtat tot o creaţie a româncei. Pentru a-i face rochia pe măsură, Felba Mona a studiat imaginile de anul trecut, de la Oscar, cand actriţa Tamara Henry a purtat tot o rochie creată de arădeancă. Aşa a reusit să o ajusteze după liniile corpului vedetei…
Actriţa, care a avut si un rol de amfitrioană, pe covorul rosu, a fost extrem de mândră de rochia primită de la românca Felba Mona, mai ales după ce multe dintre starurile de la Hollywood i-au transmis complimente pentru ţinută.
Designerul arădean Felba Mona, care este originară din Arad, a fost actriţă în echipa lui Florin Călinescu, la „Chestiunea Zilei” şi mulţi ani a locuit la Viena, insă s-a întors acasă, unde incearcă să se impună în lumea modei. Pentru a-şi urma visul, ea si-a vândut locuinta, iar banii i-a investit intr-un atelier de creatie.
Felba Mona a reusit să ajungă pe covorul rosu, cu trei creatii, după ce a fost remarcată de un regizor de la Hollywood, pe care l-a cunoscut la Praga si care a considerat că rochiile ei ar fi numai bune de purtat pe covorul roşu.

 

Posted in SocialTagged , , ,