UTA Arad s-a reunit

UTA Arad a ratat promovarea in Liga 1 dupa esecul din barajul cu FC Voluntari. Dupa ultima partida, seniorii au intrat in vacanta, in vreme ce o parte din juniori s-au deplasat la Mogosoaia unde au castigat Supercupa Romaniei in compania Viitorului Constanta.
Alb-rosii s-au reunit Luni pe stadionul Motorul pentru inceperea pregatirii urmatorului sezon. La reunire s-au prezentat 18 jucatori plus noutatile Razvan Stanciu, cel care a aparat penaltiul decisiv in finala, Iulius Dinculescu, Erich Wild revenit dupa imprumutul la Pecica si Dacian Zdrentan aflat in sezonul trecut la Ineu. Au lipsit insa 4 jucatori: Bogdan Burla si Ionut Tanase care sustin bacalaureatul, Richard Filaret nerefacut complet si Norbert Polgar care a mai primit ragaz cateva zile dupa nunta sustinuta in aceasta vara. La reunire s-a prezentat si fostul capitan Sorin Botis care si-a anuntat in acelasi timp si retragerea din activitate, urmand cel mai probabil sa ocupe un loc in stafful “Batranei Doamne”.
Pe 9 Iulie elevii lui Roland Nagy se deplaseaza la Debrecen pentru o zi unde vor sustine si un amical, urmand ca pe 10 sa plece direct in cantonamentul din Austria.

Posted in SportTagged