UTA va juca în retur și pe stadionul Gloria

In cadrul unei conferințe de presa, reprezentanți ai clubului UTA si ai Primariei s-au intalnit pentru a discuta problema stadioanelor din Arad precum și a bazelor de pregătire. Astfel, stadionul actual pe care care evoluează alb-rosii, Motorul, va fi modernizat pentru a putea fi folosit și in prima liga, în vreme ce Gloria va primi îmbunatățiri pentru a fi adus la nivel de liga secunda.
Reînceperea campionatului ii va găsi pe elevii lui Laurentiu Rosu tot în Aradul Nou pe Motorul pentru doar 2 etape, pana când stadionul Gloria, va primi omologarea. Dintre obiectivele pentru licențiere fac parte tribunele metalice care vor urma sa fie instalate pentru a creste capacitate pana la 2000 de locuri, precum si vestiarelor urmând sa li se aducă modificări.
Pentru actualul teren considerat acasă, conducerea dorește schimbarea în întregime a gazonului pentru a-l aduce la un nivel european, precum si mărirea numărului de spectatori la 4000.
Cele doua baze vor trebui terminate în acest an, datele de omologare fiind 30 martie pentru Gloria și 15 iulie pentru Motorul.

Posted in SportTagged